Fit in 50 dagen, de wandeling

We zijn met de Klaroenfysio een tijdje geleden aan een uitdaging begonnen om in 50 dagen fitter te worden. Dit zit nu eventjes in een soort van herfst pauze maar we hebben vanmorgen wel ongeveer de wandeling gemaakt van de laatste fitdag. Met de fit wandelingen doe je ondertussen ook nog wat oefeningetjes tussendoor.

Geparkeerd in de Klaroenstraat en dan onder de grote weg door en de Lange Kleiweg aflopen tot de watertoren. Wel grappig was dat er vorige week schapen ergens stonden en nu waren die weg en zelfs het hek was verdwenen.

Dus bij de watertoren naar rechts onder het spoor door en langs het winkelcentrum. Wel een hoop treinen komen er langs, ik heb dat nooit geweten. We wandelen tot aan een soort houten schooltje en daar ergens mesten we de hoek weer om ach ja het was na het schoolgebouwtje.

De woonwijk in met een paar versierde Halloween tuinen, grappig gedaan met die witte rommel allemaal, net of er winterse eikenprocessierupsen rondlopen daar. Ik vond een klein skeletje op een bankje wel grappig.

Aan het einde van de straat komen we uit bij het Wilhelmina park. Een prachtig park is het met grote visvijvers en een hoop groen. Het is nog net niet herfst genoeg om als mooie herfst foto’s te maken en dat terwijl het hier in het Bokkeford park al bijna kaal is langs het hoofdfietspad.

Marja gymt er nog eventjes lekker op los en Vriend!je heeft ook een lekker wandelingetje gehad vandaag, die had er zin in met zijn korte pootjes. We zijn geëindigd met de wandeling bij het Cananefatenpad… wat is dit nu weer. Ik heb het even opgezocht in Wikipedia.

Volgende week is lekker door het Elsenburgpark lopen, dat is vlak naast het Wilhelminapark maar heeft wat meer heuveltjes heb ik me laten vertellen. Dan kunnen we de week erop weer aanvangen met de Fit in 50 dagen uitdaging.