James op de foto en Vriend! loopt los

Nog even en de website van de Hondentrimsalon Koningsveld gaat online. Natuurlijk zit daar een mooie prijs aan verbonden. Een leuke fotoshoot met je beste vriend. Dit hebben we vanmiddag eventjes besproken. Een notaris zitten Googelen. En Vriend! wist natuurlijk precies waar het was. Hij is vorige week nog helemaal mooi gemaakt.

De mooie leuke lieve Koningspoedel James staat lekker in zijn bench te blaffen en natuurlijk onze Vriend! blaft een lekker stukje mee. Nadat we een lekker bakkie op hebben gaan we Vriend!je nog even uitlaten hollen in het mooie Overvoorde landgoed. Onze jongen kan inmiddels helemaal prima loslopen.

We hebben even een leuke shoot gedaan met James. James geniet er zichtbaar van. Het is echt een hele mooie hond. Zijn coupe is natuurlijk prima verzorgd door zijn baasje Erika van de hondertimsalon.

Woensdag gaan we weer naar een gezellige privé les voor onze jongen. Daar leert hij heel erg snel en goed hoe hij los kan lopen en natuurlijk de baasjes leren ook dat Vriend!je gewoon los gelaten kan worden en dat is wel erg lekker hoor. In Park Overvoorde wat geen bekent terrein voor hem is loopt hij heerlijk met ons mee. Maar vanmorgen in het Bokkeford park liep hij wel wat meer als directeur rond.

Maar ach hij mag directeurtje spelen. Alleen de enorme Deense dog die hij tegen kwam ging hij naar blaffen enne die grote hond was nog geen seconde onder de indruk. Ik heb het idee dat bij die kleine hondjes in hun DNA geprogrammeerd is: Grote hond –> blaffen.

Maar goed Vriend! kan lekker los. Op vakantie krijgt hij de kans om gewoon zichzelf te gedragen en zichzelf voor zijn leventje te bewijzen en dan kan de riem aan de kan dan aan de wilg blijven hangen… ik hoop het.