Weekendje voor kleine Vriend!je

Onze kleine Haagse wind hond of ons kleine waterratje moet natuurlijk in het weekend minimaal een sloot leegdrinken, spelen met grote honden en lekker uit eten. Dit weekend hebben we een lekker Vriend!je weekend gemaakt omdat we deze week niet zoveel tijd voor onze jongen hebben gehad.

Dus zijn we zaterdag lekker het Haagse Meer en Bos onveilig gaan maken. Lekker in de sloot spelen waar een pomp heerlijk vers water maakt. Vriend! ontmoet daar natuurlijk altijd allemaal andere honden en leuke hondjes. Onze buurman Roy kwam ook nog even langs met zijn oude kleine Snuf en Luca de leen hond.

Maar wel jammer dat er altijd van die grote wilde honden komen die alleen maar met die grote poten over onze Vriend! krabben en daar is die jongen echt te klein voor. Maar goed onder het genot van een Elvis imitator hebben we met z’n drieën een lekker wandeling door het bos gemaakt. Ik moet wel ff die zwarte onderbroek kwijt. Dat wijf zat voor me waar ik een foto met een echte camera wou maken en ging voor me zitten als ze zag dat ik een ander plekkie had met d’r kut telefoontje. Resultaat je grote onderbroek op de foto.

Vriend!je heeft een lekkere wandeling gemaakt en is lekker uit geweest. Daarna lekker een lange dut maken en klaar. ‘s Avonds heeft Vriend!je nog even uitgebreid met de visite geworsteld en toen ik meer liep toen de visite weg ging was hij zo moe dat hij huppa alles liet lopen.

Zaterdag avond was erg gezellig. Lekker gebabbeld en wat gedronken. Jammer genoeg ging ik zelf om 3 uur naar bed.. domme lul denk ik dan de volgende dag maar ja. IK vind het lekker om zondag ochtend met m’n kleine jongen buiten te lopen. Helaas ik sliep nog en heeft Marja deze zware taak op zich genomen.

‘s Middags voordat we naar Hoek van Holland zouden gaan heb ik mijn kleine Vriend een lekkere wandeling laten maken en hem gek gemaakt dat we zo naar het water gaan. Hij heeft er dan echt zichtbaar zin in. We hebben afgesproken met goede kennissen, lieve mensen, en we zorgen ervoor dat Vriend! voordat ons zij komen Vriend! lekker los is geweest in de Nieuwe Waterweg.

Nadat we een appie krijgen zijn we richting het vippaleis, wippaleis, widpaleis en uiteindelijk het vispaleis moesten lopen zijn wij daar ook heen gelopen en daar kwamen Jess en Albert ons tegemoet. We hebben een leuke middag ervan gemaakt en het is echt een leuk gezelschap. We hebben de hele Pier in Hoek van Holland afgelopen en allerlei kwallen zien liggen. Sorry maar een kwal link ik aan een dikke koe. Maar goed. Een meeuw aan een krabben dieet zou je ook kunnen linken aan een heerlijke Sushi.

Na de wandeling een drankje genomen maar die meneer had geloof ik niet zo’n zin in drukte of weet ik het 4 cola lukte maar erna een koffie en wat wijntjes nee… ik wordt van de week vanzelf door google bestookt of ik een review wil schrijven… enne die komt. We zijn lekker weg gegaan en verderop een patatje gaan eten.

Vriend! slaapt inmiddels al uren en heeft denk ik een onwijze honden dag dag gehad. Vriend!je ik hou van je!!!