Oneindig water

Geboren op 04042020 deze foto is genomen op 03062020 dus onze Vriend! is nog net geen twee maanden oud. Zijn baby tijd heerlijk op de camping en groot worden mag hij bij ons. We hebben Vriend! Vriend! genoemd om dat hij een Vriend is. We zijn voor het eerst met hem op vakantie.

Hij is sinds 21 mei bij ons en 14 dagen later met hij al op vakantie naar Zeeland. Vriend! ziet voor het eerst open water. Hij had nog nooit stilgezeten maar hier was hij echt stil van. Hij heeft zeker twee minuten zitten kijken naar het water. En van water houdt hij inmiddels heel erg veel,

Samen met onze kleine Vriend! een klein midweekje op vakantie in eigen land.

Dit midweekje was echt voor Vriend! een eerste kennismaking met heel veel dingen.. mensen, patattent, alleen zijn en met de baasjes op stap gaan. Maar ook autorijden en dat is iets wat Vriend! zo lekker vindt om te doen.. motor aan en dutten.

Inmiddels is onze jongen ruim anderhalf en een heel lief hondje met z’n eigen gebruiksaanwijzinkje geworden. Hij luistert maar doet ook waar hij zin in heeft en is absoluut niet inhalig. Maar super slim.