Niet voor de poes

Dit is zo’n foto die een verhaal verteld zonder tekst, Toch doe ik het: Je ziet een meisje van een jaar of zes tot acht die een jonge kat uitlaat of dit die kat probeert te leren. Doordat die kat mij tegen komt weigert hij of zij verder te lopen. Het meisje gaat gewoon verder met uitlaten. Op de achtergrond een puppy hond onze Vriend! met Marja in haar rolstoel. Die Vriend! wil wel op die kat af, dat is immers zijn beste vriend en toch weet hij na afronding van zijn puppycursus dat hij respect voor poesjes moet hebben.

prachtig weer, reden genoeg om weer is een lekkere wandeling door Loosduinen te maken.

Dit was echt een leuk momentje. De moeder van dit meisje sprak Pools maar het meisje op de foto sprak goed Nederlands en legde aan mij uit dat zij graag een kat wou hebben die ze kan uitlaten. Ze zag ook wel een probleem met al die honden in het park,

Ik vind deze foto vooral leuk door de kruisende benen van het meisje en de driehoek die het vormt. Haar linkerbeen en de riem van de kat vormen dan ook een driehoek en pressies in de top van deze driehoek onze Vriend! nieuwsgierig als hij is. En de laatste driehoek is het meisje met de riem van de kat en de grond.

Waardering: 5 uit 5.