Misrekening

Onze kleine Vriend! is inmiddels een week of acht en moet al op vakantie. Gelukkig vind deze kleine kanjer autorijden geweldig. Als je dan na een uurtje rijden even stop om hem een plasje te laten doen steel je echt de show op het parkeerterrein waar je hem even uitlaat.

Dik is kleine Vriend! zijn eerste vakantie. Een weekje naar Zeeland, we zouden eigenlijk naar Griekenland gaan toen naar Nieuwpoort in België. Door al het Lock-down gedoe zijn we geëindigd in een Roompot huis in Scharendijke. Wel leuk nu kon Vriend!je lekker mee en naar Griekenland zou dit niet kunnen dan had hij nog even bij z´n pappa en mamma moeten blijven en dan mis je toch wel een stukje puppy leven.

Vriend!je is voor het eerst van zijn leven op het strand. Hij is helemaal door het dolle heen dit is wat hij wil verstoppen in voetstappen en lekker even over een steen heen springen maar helaas hij rekent zichzelf net wat groter als dat hij is en land net met zijn kin op de kei maar maakt bliksemsnel een herberekening en zet nog een keer af en kijk op naar zijn baas en wacht op een ¨goed zo¨ compliment. Deze vakantie was de tweede week dat onze jongen bij ons woont en we hebben hem ook is even een paar uurtjes alleen gelaten en dat vindt deze vent helemaal niet erg. Inmiddels is hij al wee bijna 2 en een half.