Blood Red Moon

Lang voordat wij een hondje hebben en het niet gewoon voor mij is dat ik ‘s avonds nog naar buiten moet ben ik de avond voordat de rode bloedmaan aan de hemel zo verschijnen gaan kijken waar deze maan zou staan de volgende avond. Ongeveer op de plaats waar de maan op deze foto staat verscheen een knal gele maan die avond. Dus vol goed moet en voorbereid naar de volgende avond, de avond van de rode bloedmaan…

Vol goede moed sta ik ‘s avonds laat buiten, Ik heb een zooi bier op maar ik kan dan heus nog wel een lange sluitertijd foto maken… alleen jammer dat die maan niet tevoorschijn komt. Die zit dik achter de wolken en ik geloof niet eens op de plaats waar die gister zat.Terwijl ik sta te kijken of er niet een glimpje van de maak tevoorschijn komt bedenk ik mij deze hier afgebeelde onmogelijke foto. Beweging en een “scherpe”maan. zo gezegd zo gedaan.

Deze fot is eigenlijk onmogelijk. De maan zonder beweging, sterren van de verlichting en een langsrijdende tram waardoor lichtsporen ontstaan. En oja de zon verlicht de maan vanaf het oosten terwijl de zon om deze tijd net is ondergegaan in het westen, Maar als je ziet hoeveel mensen dit toch echt geloven.. is gewoon grappig.