Thialf en Sleipnir liggen in het Calandkanaal

Het blijft natuurlijk allemaal op slot zitten dus wat moet je bedenken als je niet naar de woon boulevard kan.. juist lekker naar buiten. Ik had gister gehoord dat er twee mega kranen van Heerema in het Calandkanaal liggen afgemeerd. Volgens mij is dit redelijk uniek.

Dus onze hond, nou ja meer lief hondje moest toch ook even zijn pootje optillen en hebben we overleg met hem gehad om dan maar de Sleipnir tot zinken te pissen. Voor kleine Vriend! zijn eerste ervaring van auto in en auto uit, Maar dat maakt hem allemaal helemaal niets uit. Alles is leuk. De lieverd.

We lopen een beetje rond bij die twee mega schuiten en ik raak nog eventjes in gesprek met een medewerken van de Thialf. Dit kwam denk ik omdat ik op de loopplank richting deze hijsgigant stond te fotograferen. Aan het einde van de Landtong was het lekker druk en de snackbar was een beetje open maar wij hadden voor de zekerheid maar zelf eten meegenomen.

Nadat we gegeten hebben zouden we nog even naar de Maasvlakte rijden en daar Kitesurfers fotograferen maar er kwam zulk slecht weer aan dat we maar naar huis zijn gereden. Qua verkeer verkeer viel het allemaal wel mee, Zeker als je achter af hoort hoe druk of dat het op alle buiten recreatie gebieden is geweest.