Rijswijk vernieuwd

Regelmatig rijden we richting Rijswijk over de Schaapweg en in de loop van de tijd is daar veel veranderd. Ineens staan er allemaal hekken om de huizen langs de Schaapweg. Doordat we nog wel eens in Doel zijn geweest en daar ook met metalen platen de huizen dichtgeschroefd hebben gezien is het wel is leuk om hier ook is een uurtje rond te rijden.

Het is net een verlatendorp in een stad. Het oogt als een soort western dorp met van die grasbollen in de wind. Het is wel grappig dat de post nog weken in de brievenbussen is gedaan. En gelukkig zijn die brievenbussen nog even van de muur geslagen dus was er nog een beetje iets te zien.

Ik vond het wel leuk om hier weer is te lopen. Ik heb hier in de tijd dat we in de Pharosflat woonde heel veel gelopen. Zowat dagelijks een rondje naar de Boogaard. Vandaag wilde ik ook graag naar de Boogaard om onze nieuwe stereo op te halen. Een mooie witte Denon Ceol N11 DAB. Jammer dat ze hem niet hebben kwam ik bij de stoplichten achter. Dan Vriend!je maar even laten hollen in het bos in RIjswijk.

Vriend! houd er wel van eventjes balletje gooien en lekker door de blaadjes rennen. We hebben het niet te gek gemaakt maar hij is wel lekker moe. Maar wel nog even lekker een watertje gekliederd uit de Dunea pomp. Het is altijd z’n grappig hondje. Zo lief. zo leuk.

In het RIjswijkse bos staan twee “verlaten” landhuizen die langzaam steeds meer in verval raken. Eén van die huizen is een huis van een schilder geweest. Ik wist het niet maar dit stond op een steen in het huis, Het wordt wel tijd dat er is wat aan gedaan gaat worden. Maar ja.

Thuis nog even op zoek waar ik onze nieuwe Denon ga bestellen en of ik um vandaag nog kan scoren. Het wordt dinsdag maar dan wel 134 euro goedkoper en dat noem ik nu inkopen. We hebben een witte. Morgen lekker met de Alumni’s naar de Worldpress fototentoonstelling met uitleg van Ramon Mangold heerlijk ik heb er zin in!