Project Loosduinen 02 februari

Al weer dag zes van het project Loosduinen. Vandaag wel erg anders dan de week ervoor van -10 zijn we naar vandaag +17 geklommen. En dat is een behoorlijk Dus erop uit. Met de rolstoel en ons lieve hondje lekker door de buurt rollen. Marja moet natuurlijk geduwd worden dus die heb ik op de rand van de afrit gezet en mocht ze het zelf proberen… daar kon ze wel even snelheid maken.

Vriend! heeft het altijd erg druk met zijn Like’s en zijn berichten die hij overal moet achterlaten en niet te vergeten dat hij ook zijn sociale netwerk continu moet uitbreiden maar helaas voor hem is dit allemaal er lastig met een rolstoel erbij. Gelukkeg durft hij ook alleen maar aan de linker kant van een brug de oversteek te wagen.

We zijn lekker het fietspad in het parkje afgelopen en kwamen daar natuurlijk diverse mensen tegen die hun hond aan het uitlaten waren. Vandaag zelfs mensen die hun poes uitlieten, dit zie je niet zo heel vaak. Je ziet ook overal de bloemetje uit de grond schieten wat wel weer een heel mooi gezicht is tussen alle hondendrollen en troep er ligt. Ik vind het ook zo frappant dat het net na die sneeuw troep zo snel opkomt allemaal.

We zijn langs het fietspad richting de molen gelopen en via de Brinken daar staat natuurlijk de zonnewijzerklok met de landen erop waar het 12 uur is als deze in de schaduw komt. Ik vind dat ook wel een kunstwerk dat niet mag ontbreken in dit project, net als de molen. We zijn daarna langs de Abdijkerk gelopen richting de Loosduinse Hoofdstraat. Daar was het aardig druk maar ook niet. Alles is nog steeds dicht of als je belt gaat de brievenbus open. Ik ben benieuwd wanneer dit eindelijk weer eens ophoud.

Ik moet wel nog even kwijt dat het sinds het allemaal weer een beetje zonniger is en een beetje warmer alles er een stuk leuker uitziet dan met die gore sneeuw modder aan het begin van de week.