Project Loosduinen 02 februari

Project Loosduinen dag 3, een keer of twee in de maand een rondje door de wijk of de buurt lopen. Dit is dan al de tweede keer dat het sneeuwt. Maar nu ook behoorlijk. Lekker hoor en weer is wat anders. Het is leuk voor dit project dat er sneeuw ligt. Sneeuwduinen werden er voorspeld.

Voor de vier seizoenen is het zeker leuk. Het is nu een echt winter landschap met al die sneeuw aan de gevels geplakt en soms best dik op zonneschermen en zo. Ik ben benieuwd wat de schade straks is aan die dingen. Maar dat is weer niet mijn probleem. Mijn probleem is door die kou lopen met mijn camera om mijn nek.

Vanmorgen heeft Marja Vriend!je uitgelaten, in de sneeuw, en dat vond meneer erg leuk. Hij wordt er een beetje wild van. Dat is wel erg leuk om te zien. Daarna hebben we gegeten en zijn we een langer blokje om gegaan maar ik ben een beetje bang dat dit niet lekker voor Vriend! is als die kouwe troep aan zijn dunne pootjes. Maar hij heeft er lol in en zijn kleine gerritje sleept ook door de sneeuw.

We hebben een rondje door het oude Loosduinen gelopen, door de burgemeester wijk. en terug door het park. Daarna Vriend! afgedroogd en die had gewoon warme poten. Lachen weer. Nadat we hebben gegeten ben ik nog een blokje gaan lopen. Ik ben richting de molen gegaan en hoopte daar op wat mooie sneeuw landschaps plaatjes. Maar ach alles is wit en het gaat steeds harder sneeuw waaien.

Ondertussen worden de bomen vol geblazen met sneeuw en nog is sneeuw wat weer wel een leuk effect gaf. Vooral een vogelhuisje waar de sneeuw zowat in een perfecte cirkel op lag. Heel apart. Op naar de lente foto dagen van dit project. Ik denk dat ik dan ook is een dagje bloemetjes enzo ga vastleggen voor dit project.