Project Loosduinen 01 januari

Buiten is het koud en guur, eindelijk om een uurtje of half twee gaat het sneeuwen, het werd tijd. Er was immers door de weer goden de gigantische sneeuw hoogte voorspeld van vijf centimeter in het westen en slechts 4 centimeter in het oosten. E werd code geel uitgegeven vanwege de sneeuw hoogten. Het weer komt vandaag het land binnen via de provincie Zeeland…

Nou het begon te sneeuwen en het viel allemaal wel mee. We zijn lekker door het park gaan lopen met onze kleine Vriend!. Dit was een mooie dag en een topdag voor mijn project Loosduinen en dan in het kader van de seizoenen was dit een geweldige dag. Er lag sneeuw, niet de meters die zijn voorspeld maar het was wit. IK de tijd waarin we momenteel leven was het erg leuk op straat. Je maakt veel sneller contact met mensen en je maakt snel een praatje. Zeker met een hondje bij je.

We hebben een mooie wandeling gemaakt door Houtwijk of eigenlijk de pakjes van Houtwijk en ik blijf erbij het is echt allemaal prachtig zo in een woonwijk. Je hebt gewoon een heel groot gebied om lekker doorheen te lopen en zeker met een beetje sneeuw. We zijn ook langs een kinderboerderij gelopen en echt ik wist het bestaan er echt niet van. Heerlijk.

Wat een leuke omgeving is dot waar we wonen. Gewoon groen en met die witte tijd heerlijk. Ik moest wel lachen om een man of jongen dat weet ik niet die over paaltjes in het water ging lopen. Hij zou toch vallen brrrr. Het zijn leuk plaatjes geworden en we hebben er een leuke dag van gemaakt. OP naar dag drie van Project Loosduinen.