Project Loosduinen 04 april 1

Project Loosduinen gaat beginnen aan een nieuwe maand. Deze maand begint een beetje anders dan ik vooraf bedacht had. Na de zonnigste maand maart ooit begint april en ook op 1 april met sneeuw. Maar ja aan de andere kant ook leuk om er ‘s morgens even zo doorheen te lopen.

Ik was lekker bezig met mijn kleine cameraatje en wilde een macro foto maken maar wis per ongelijk mijn geheugenkaartje tja het was vroeg hé. Maar ach je loopt ook met een 20 mega pixel telefoon in je zak. Dus lekker met m’n telefoon verder geklikt ik moest dit hebben voor Project Loosduinen. En natuurlijk een mooie foto met een verhaal.

Als ik ‘s morgens naar mijn fijne dagbesteding of werk waggel dan is het heerlijk rustig in het mooie Bokkefortpark. Ik geniet daarvan ik loop dan een beetje zen te ademen en tellen. Nergens aan denken even leeglopen noem ik dat. Maar op een dag als vandaag alert en naar de mooie sneeuw plaatjes kijken.

Natuurlijk is kleine Vriend! blij verrast als er sneeuw op de straat ligt. Alleen jammer voor Vriend! de 15 cm is het hier gelukkig niet geworden. Verderop in het land was een compleet sneeuw infarct met alle code’s van de ANWB erbij. De sneeuw heeft het niet eens de hele dag volgehouden en was om een uur of één al weer weg.

Verder is het deze dag allemaal meegevallen met het weer zoals ik al zei was de rotzooi snel weer weg en kon Marja gewoon op de fiets naar haar werk. Ik hoop wel dat het volgende artikel in dit project een beetje mooi weer met zich mee brengt. Maart was zo mooi. Maar ja aprilletje zoet heeft nog wel is een witte hoed. Dus dan op naar Mei en ik hoop daar de zwanen weer op hun nest te zien, daar wordt het ook allemaal langzaam weer tijd voor.