30 Day Photo Challange Gips editie – 30DPC-gips

Zomaar omdat het wel hardstille leuk is om te doen een uitdaging om 30 dagenlang van een onderwerp een foto te maken. Het hoeft niet in deze volgorde dat kan wel maar het hoeft natuurlijk niet. Ik ga er zelf ook deze challange doen en zet de resultaten erbij.

Dit is een beetje de uitdaging en boven aan een voorbeeld van opdracht 12 de Deur. Ik vond hem wel erg leuk toen ik hem zag. Achter een woongebouw 1 deur en een rokersbankje met een asbak met een mediterend poppetje ernaast. Het vroeg echt mijn aandacht toen deze foto is van 31 januari 2020.

Deze versie is speciaal voor mensen die in de Lockdown zitten met een avondklok en omdat ze daardoor op dŕ muil zijn gegaan en in het gips zitten… dus 30 dagen dagelijks een huppeltje door het huis en lekker fotograferen.

 1. Groente en Fruit
 2. Uit je raam
 3. Zwart wit
 4. Upsite down
 5. Vroeger
 6. ‘s Ochtends
 7. Technologie
 8. Selfie
 9. Les equals more
 10. Letters
 11. Tegenstelling
 12. Eten en drinken
 13. Silhouet
 14. Bokeh Bollen
 15. Typisch Nederlands
 1. Stilleven
 2. Schoen
 3. Blauw
 4. Textuur
 5. TIme
 6. Druppels
 7. Scheef
 8. Hobby
 9. Spel
 10. Zacht
 11. Scherp
 12. Kunstlicht
 13. Duo
 14. Zoet
 15. Geel

Zou je ook mee willen doen aan deze Challange? Dat kan Vul dan het contactformulier in en ik maak een pagina voor je aan. Het is dan wel leuk als even je naam en email achter laat en dan neem ik per email contact met je op zodat je de foto’s naar mij toe kunt mailen en ik ze voor je kan plaatsen. Als je een foto naar mij toe mailt graag het volgende alvast in acht nemen: Nummertje opgeven en de test als zoiets als ” 11. Wolkenlucht: ” met daarbij een oneliner als: “Wat een grappige wolk is dit” Dan samen met de foto mailen naar het mail adres wat ik je in de bevestiging opgeef.

Ik denk dat het origineel hiervan uit de Vink Academie komt maar dat weet ik niet helemaal zeker.