30 Day Photo Challange – 30DPC

Zomaar omdat het wel hardstille leuk is om te doen een uitdaging om 30 dagenlang van een onderwerp een foto te maken. Het hoeft niet in deze volgorde dat kan wel maar het hoeft natuurlijk niet. Ik ga er zelf ook deze challange doen en zet de resultaten erbij.

Dit is een beetje de uitdaging en boven aan een voorbeeld van opdracht 12 de Deur. Ik vond hem wel erg leuk toen ik hem zag. Achter een woongebouw 1 deur en een rokersbankje met een asbak met een mediterend poppetje ernaast. Het vroeg echt mijn aandacht toen deze foto is van 31 januari 2020.

 1. Shaduw
 2. Bloem
 3. Rond
 4. Huisdier
 5. Water
 6. Cijfer
 7. Boek
 8. Reflectie
 9. Symmetrie
 10. Fiets
 11. Wolkenlucht
 12. Deur
 13. Architectuur
 14. Muziek
 15. Silhouet
 1. Driehoek
 2. Gestreept
 3. Vroeg
 4. Klein en dichtbij
 5. Oog
 6. Oranje
 7. Plezier
 8. Landschap
 9. Groen
 10. Koffie of thee
 11. Kader
 12. Verdwijnpunt
 13. Vogel
 14. Kikkerstandpunt
 15. Zoet

Zou je ook mee willen doen aan deze Chalange? Dat kan Vul dan het contactformulier in en ik maak een pagina voor je aan. Het is dan wel leuk als even je naam en email achter laat en dan neem ik per email contact met je op zodat je de foto’s naar mij toe kunt mailen en ik ze voor je kan plaatsen. Als je een foto naar mij toe mailt graag het volgende alvast in acht nemen: Nummertje opgeven en de test als zoiets als ” 11. Wolkenlucht: ” met daarbij een oneliner als: “Wat een grappige wolk is dit” Dan samen met de foto mailen naar het mail adres wat ik je in de bevestiging opgeef.

30-day-photo-chalange

Ik denk dat het origineel hiervan uit de Vink Academie komt maar dat weet ik niet helemaal zeker.