Greek Family, one big family

Deze foto is best uniek. De hoofdpersonen op deze foto, Maria en Fanis, zijn altijd heel erg druk. Op deze foto staan hun kinderen en alle ouders en nog twee neefjes. Doordat ik ongeveer twee seconden had was het noodzakelijk dat ik met de flitser op mijn camera zorgde voor voldoende licht. Dit is allemaal prima gelukt.

Thuis kom ik er achter dat de foto totaal mislukt is te donker, geel en weet ik het en tot overmaat van de ramp blijkt één van de twee lampjes op de achtergrond ook nog kapot te zijn. Maar qua flits schaduw vanuit de klote positie van mijn camera valt het allemaal wel mee. Ik vind deze foto als familie foto met 1x click prima gelukt. En met behulp van Lightroom is het lampje aangegaan, de witbalans in orde gekomen en is de helderheid goed gekomen. Prima foto.