Zonnig Den Haag centrum

Vanmorgen klonk het weerbericht als Zon na de sneeuw. Ik had vandaag een dagje ultra groothoek in gedachte. Ik ben op stap gegaan met met 8mm lens. Geweldig wat een uitzicht je daarmee kunt fotogtraferen.

Jammer dat Den Haag altijd en eeuwig open geschept ligt en zeker nu op de mooie plekken. Maargoed. Ik ben onderweg naar het Binnenhof even gestopt bij het grote beeld op Plein 1813. Aan alle kanten staan helaas rood witte borden, linten, gele- en oranje hesjes. Maar goed de krokussen hebben daar verder niet zo’n boodschap aan die groeien lekker door. De grote oude bomen zijn wel heel erg aanwezig zo zonder bladeren.

Ik heb wat foto’s van het beeld geschoten en heb de parkeermeter afgemeld. Bij de ingang van de parkeergarage van het Plein een kaartje gekocht om mijn auto te mogen stallen. Er staat op het Plein een leuk abstract beeld van een hondje. Dit hoort bij reclame voor een AwarnessArt.org en ziet er grappig uit.

Als een Japanse toerist over het binnenhof gelopen en de achter ingang van het torentje van Rutten gevonden. Er loopt wel heel erg veel politie daar op het binnenhof en er rondom. Aan de andere kant van het binnenhof loop je zo naar de Hofvijver en kom je een Haringkar tegen die misschien daar al 200 jaar staat.

Ik ben eerst naar de Passage gelopen, ik had ineens een leuke ingeving een Selfy maken bij de Apple Store met een Samsung telefoon. Haha gelukt hij staat op mijn A Pic of the day pagina. Het ziet er allemaal wel erg mooi uit in de oude Passage. Ook de Nesspresso winkel is het melden waard. Je kunt daar een heel mooie kleurdoos foto maken van alle koffiecups.

Via de Kettingstraat weer naar buiten en nood nog wat steegjes gelopen. In de Kettingstraat zat vroeger de porno bioscoop Le Paris. De bioscoop is weg maar het gebouw staat er nog.

Op de terugweg naar de auto nog wat plaatjes geschoten. Het was echt lekker weer. Onderweg naar huis eerst de parkeergarage nog even betaald en naar de winkel van Marja gereden. Daar aangekomen eerst even de parkeermeter betaald en een Surinaams broodje besteld. Ik moest in Loosduinen nog even een pakketje ophalen. Even de auto geparkeerd en wederom maar voor de laatste keer vandaag mijzelf en mijn auto aangemeld aan de parkeermeter.

Ik vond dit is een leuk tripje, ik word er vrolijk van alleen dat parkeren pffffff.

Waardering: 3 uit 5.