Zon, Zee, Strand en Duinen

Het is lekker weer en het is weer rustig op straat. Ik dacht ik ga is lekker een wandelingetje maken op het strand. Ik ben met de auto naar de Laan van Poot gereden en daar de duinen ingelopen naar het strand. Het was wel wat drukker dan ik dacht in de duinen en bij de snack-kar die gewoon open is en hekjes heeft neergezet om iedereen op afstand te houden.

Eenmaal op het strand ben ik blij dat ik niet in m’n T-shirtje loop maar het is toch nog geen zomer. Ik ben natuurlijk ook weer zo snugger dat ik met de zon in mijn rug loop. Dat zal een soort van natuurlijk reactie zijn op zonlicht. Maar goed ik heb wel een paar leuke groothoek foto plaatjes gemaakt. Lekker aan m’n hondje lopen denken en verder gewoon hersenloos vooruit. Ik liep het eerste trapje terug de duinen in voorbij, ik dacht er zal bij de volgende strandtent ook wel een weg terug zijn en helaas die was er niet.

Dus op naar de volgende strandtent en daar was wel een oprit naar de duinen. Het loopt wel wat lekkerder in de duinen dan door het zand en zeker het laatste stuk was zwaar omdat het in het zachte zand was maar dat kwam omdat ik iets zag waarvan ik een foto wou maken. Dan maar kleunen dus. Ik merk wel dat als het wat zwaarder wordt ik ook meer pijn heb en dat het niet lekker voelt.

Gelukkig hoefde ik geen metershoge trap op om bij het duinpad te komen dat viel wel weer mee. Lekker met het zonnetje in m’n gezicht terug lopen dacht ik nog. Jammer maar helaas er was ook bewolking voorspelt voor vandaag en dat begon toen ik met de zon in m’n gezicht ging lopen. Ach ja.

Ik ben rustig aan terug gelopen en zo af en toe een zonnetje op m’n bol daar word ik vrolijk van. Maar ik had me behoorlijk vergist in de afstand die ik over het strand gelopen had. Maar het is altijd wel lekker lopen over het strand en de duinen dus het was niet erg. Ik merkte onderweg dat mijn horloge ook aan de 5000 stappen zat dus dat is een kilometer of vier.

Het was een lekker wandelingetje met mooie blauwe lucht en later ook mooie wolken. Volgens mij heb ik ook nog een cirkel rondom de zon gezien maar dat was meer heel kort.

Waardering: 3.5 uit 5.