Zomaar in Augustus 2023

En inmiddels is augustus weer voorbij. Het is al weer september. Een jaar geleden en een maand geleden heb ik een bruiloften gefotografeerd, Erg leuk om te doen. De eerste, Jessica en Albert was een mooie bruiloft, goed georganiseerd en een mega feest. De bruiloft van Sylvia en Marcel afgelopen maand was ook heel goed georganiseerd en daardoor snap ik beter hoe het moet. Als je weet hoe dingen moeten wordt het ook wat makkelijker om te doen en krijg je er meer plezier in. Misschien wordt vervolgd,

Deze maand heb ik natuurlijk met best aardig weer vaak met kleine Vriend!je in het bos gelopen, Door de vochtige lucht zijn er in augustus al paddenstoelen en niet van die kleintjes.Ik had gedacht om in oktober is paddo’s te gaan vastleggen en in september spinnen maar alles is er nu al. Maar ik heb het ook best druk met de problemen op m’n website. en inmiddels is er best al wat opgelost maar nog niet alles.

Nou ja geen gefotografeer dan maar een set hele oude camera;s gekocht om leuk neer te zetten. Het is denk ik vroeger best een dure set geweest Maar het is denk ik nu niets meer waard. De techniek is zo veranderd. Jammer dat de body niet meer helemaal lekker werkt. Die body heeft denk ik in een schuur gelegen waardoor de sluiter verroest is. Wel leuk dat er nog een rolletje in dat ding zit.

Vanaf deze maand zijn we ook begonnen aan de in 50 dagen fit challenge. heb ik wel nieuwe gympen nodig. Het is wel lekker zo ‘s morgens vroeg lekker wandelen en wat simpele oefeningen doen. Met de tweede sessie had ik ook geel last van mijn nek meer dus dat is al positief.

Natuurlijk zijn mijn vader en moeder in deze tijd van het jaar jarig. Opa 84 en Oma wordt nog 79 pff knap hoor. En dan te bedenken dat te ook al meer dan 60 jaar samen zijn! Dit jaar zijn we voor hun verjaardag gezellig uit eten geweest met m’n broer en de aanhang.Mijn moeder zei nog met twee begonnen en nu zijn het er 13. Grappig. Het was een gezellige avond. Zeker het foto momentje buiten. En het aller leukste was dat Oma iedereen een heel leuk presentje gaf.

Bedankt mam en pap!

Tja en ik kreeg nog een pintje van mijn collega een liter blik met 10% een prima biertje maar met dit soort lange blikken wordt het laatste stukje een beetje ranzig maar de rest was lekker. Het nadeel was dat Marja Vriend! moest uitlaten maarja.

Op naar de maand september. Lekker 2 weken vrij en lekker op stap.