Winter in Loosduinen

Het lijkt wel herfst deze winter in Loosduinen het is op dit moment 13,4 graden en de gevoelstemperatuur is nu 14,5 graden. En dat op oudjaarsdag. Het is voor deze site een mooi jaar geweest. We hebben een hoop art gesnoven en zijn flink op pad geweest met onze Vriend!.

Op de laatste dag van het jaar hebben we samen Vriend! uitgelaten in het Bokkefortpark van Loosduinen. Vriend! loopt daar graag te schooieren. En ik vond het nog even tijd om door de buur te lopen om de dooie boomtakken nog even een keertje vast te leggen. Helaas is het project Loosduinen aan het begin van het jaar door Marja d’r gebroken beentje vroegtijdig gestopt. Ik besluit net dat het dan maar een twee jarig project moet worden en de maanden die ik niet in Loosduinen heb gefotografeerd moeten dan maar in 2020 gedaan worden.

Je ziet wel dat het momenteel veel te heet is voor de tijd van het jaar. Tussen de dooie blaadjes zie je al weer van alles groeien en sommige bomen zitten de knoppen al in. Zelfs de vogeltjes die flierefluiten in de bomen.

Allen dat voorwerk.
Bijna overal staan kinderen met vuurwerk te gooien. Vriend! houdt het redelijk goed alleen binnen gaat hij ervan blaffen. Maar buiten loopt hij lekker door. Een toppertje is het. Vriend! kwam Stoffel nog eventjes tegen en ook die is stoer! Bij de multimedia speeltuin in het park stonden weer een handje kinderen vuurwerk te gooien. Roept er ineens een meisje Jongens even geen vuurwerk een hondje. Dit vond ik zo lief. Vorig jaar stonden er volwassenen voor de deur vuurwerk te gooien en zeiden alleen aaa een hondje.

Verder nog even lands de appie om een pakketje te halen Het lijkt allemaal wel gratis daar. Wat een drukt. We zijn naar huis gesjokt bet de Bol.com doos onder onze armen en maken ons op voor een gezellige avond verderop in het land.