Weekendje Arcen

Het is inmiddels ongeveer anderhalf jaar geleden dat ik of wij een doosje Hertog Jan Grand Prestige 2022 hebben gekocht. Deze flessen hebben we met heel veel liefde behandeld en wekelijks een rondje gedraaid. Kortom het was tijd om doos 2023 te gaan halen.

Lekker vrijdag vrij en nog mooi weer ook. Dus op naar Arcen de Kruisweg 44… Daar woont het bier. Het is één grote poppenkast dat wel maar het is ook erg leuk om zo vriendelijk ontvangen te worden in de Hertog Jan Shop. We slaan een doosje en een kratje in om het bier een jaar of zes in te laten slapen.

Na de grote inkoop zijn we naar de DM drogist gereden in het Duitse dorp Staelen. Een zooi vitaminen ingeslagen. De hoofd reden dat we hier naar toe zijn gereden is volmaakt verlopen. En het is een partij lekker weer voor november niet normaal. We zijn te vroeg om die hut in te mogen tja soms zit het mee en dit zit vandaag even tegen.

Dus we kunnen nog niet ons huisje in nou dan maar even langs het grenswater een echt onwijs mooi en lekker natuurgebied. En wat zien we daar nu ineens staan> Mega paddenstoelen. Heerlijk om te zien die rare vage schimmels. Morgen gaan we hier nog even kijken,

We hebben een heerlijk avondje in een prachtig hokje. Jammer het is wat klein en je bent wat aan het bed gebonden. We hebben wel wat lol en een prachtig uitzicht. Paarden in je voortuin en zwanen in de vijver wat je ook meer zou kunnen noemen en als je ging speuren liepen er twee zwarte paarden en verderop twee witte knollen. Zoals gezegd een lekker rustig avond je.

Het is ochtend en november het weerbericht is helemaal kut. Maar hier schijnt de zon. Dus snel haasten en naar het grenswater een beetje paddo’s shooten. Vriend!je vindt het allemaal prima maar is wat chagerijnig als wij ook is wat willen PFFF! nou die binden we aan een paal en doen ons dingetje. We verliezen hem geen seconde uit het oog hé!

Lekker fototjes gemaakt van de mooie omgeving en ook nog leuk de wilde paarden gefotografeerd. We liepen via de oude grens overgang ineens Duitland in en daar sta je nooit meer bij stil. Het zou om 1 uur gaan regenen nou dat werd half twee… tot zondag ochtend dus dan maar wat eerder naar huis.

Kortom het was echt een super lekker en relaxed weekend! op naar januari 2024!