Wandeling Waldeck

Na een paar lange wandelingen en een dagje rust ben ik vandaag maar weer is in de buurt gaan kijken of daar nog wat te beleven is. Verassing het is een saaie dooie boel net als altijd alleen nu is het ook nog stil op straat. Het wordt langzaam steeds dooier. Maar het is mooi weer wel nog een beetje koud maar ach.

Lekker een uurtje lopen na het luie dagje van gisteren. Kleine cameratje mee en misschien is er nog wat leuks te klikken. Ach nou nee niets bijzonders. Ik ben langs de Lizstraat richting de Laan van Meerdervoort gelopen en een beetje zonneschijn in de bomen gefotografeerd en wat flatgebouwen die alleen scheef helemaal op de foto passen.

Langs Meer en Bos of eigenlijk net ervoor loopje langs vier flatgebouwen met een enorme tuin ervoor en die zien er op een na allemaal prima uit waarom die ene overhoop getrokken is is mij in ieder geval niet duidelijk. Verderop blijft het Meer en Bos een leuke plek zo aan de rand van Den Haag. Het was er overigens behoorlijk druk, allemaal mensen die hun hondje aan het uitlaten zijn zo te zien. Ook leuk er kwam een vrouw aangelopen met een jong pinkeneesje met een dekentje om.

Verderop zie ik ineens een grote rookwolk wat waterdamp bleek te zijn. De jongens in oranje hessjes van de riool reiniging zijn druk met iets ontstoppen denk ik maar de waterdamp ging meters hoog. Dus toch nog spektakel op de helft van de rit.

Op de terugweg door Waldeck en Nieuwe-Waldeck gelopen en nog even rustig om me heen gekeken. Ik liep langs de geest en zag dat het BIT team daar nog steeds actief is.. Grappig dat bestaat inddels ook al een jaar of vijftien daar zo.

Ik ben door Nieuw Waldeck zo vlug mogelijk naar huis gelopen omdat ik enorm moest pissen. Ondertussen is het weer ook al weer een stuk minder geworden. Maar morgen weer wat ondernemen om te fotograferen. Misschien is richting de Amsterdamse Waterleiding Duinen om daar in de buurt is wat bloemenvelden te fotograferen.

Ik zie wel.

Waardering: 2.5 uit 5.