Wandelen en De huiskamer

Vandaag gaan we er een rustig dagje van maken. We zijn de afgelopen paar dagen wel wat veel op pad geweest. IK heb geleerd dat ik naar mijn lichaam moet luisteren. En ja doordat ik me gister verstapte heb ik nu een dikke enkel, voet en een blauwe grote teen. Dat blauwe doet echt zeer. En daardoor doet mń knie ook nog meer zeer. genoeg over dat gedoe.

We zijn vanmorgen vroeg wakker, ik denk zenuwachtig voor het F1 weekend. Of zo. Lekker rustig aan hebben we gedaan. Een beetje tv gekeken op die kijkdoos hier. Gelukkig werkt de TV app van thuis hier en is mijn internet in mijn telefoon niet beperkt. Dus lekker TV kijken en rustig aan ontbijten met ons lieve kleine hondje die niet wakker wilde worden omdat die weer van uitslapen houdt,

Na het eten wordt Vriend!je ook wakker en die moet even worden uitgelaten. Maar daar heeft het kleine meneertje nog geen zin in. Schoorvoetend gaat hij mee en loopt keurig naast me en het is heerlijk stil in het park. Ondanks dat er echt heel veel mensen zijn hier. We lopen een lekker blokkie en Vriend! kakt 2 zakken vol.

Na het kakken gaan we een lekker eitje eten. Douchen en nog steeds rustig aan doen. We besluiten een stukje te gaan wandelen en eindelijk even de omgeving te gaan verkennen. Ik weet dat we vlak bij Duitsland zitten en er eigenlijk geen grenzen meer zijn. Daar sta je nooit zo bij stil. Toch zijn er echt wel grenzen. In mijn telefoon zie je die duidelijk. En als je wandelend door een bos ineens een paaltje in de weg ziet staan weet je heus wel dat je een grens overschrijdt. Slim en met een auto kom je er niet voorbij.

Opeens zien we een asperge verkoper in dat Duitsland die er een beeld van een aardbei naast heeft gezet, Ik snap het niet het zal iets met varen op de autobahn en meren en zeeën te maken hebben.

We hebben er een heerlijke wandeling aan over gehouden. En gezellig eventjes lopend een landsgrens overgelopen.. Hadden we nog nooit gedaan. Altijd met de auto boot vliegtuig of weet ik veel. Na de wandeling weer terug naar ons chalet. 

Nu beslissen wat we doen een boterham eten of we gaan even ergens een broodje eten. Je moet ´s middags toch ook wat te doen hebben dus zoeken we een leuke tent op om te gaan lunchen. Was even 20 km rijden om er te komen maar ach na de afgelopen 800 kan dit er ook nog wel bij. Volgens de alwetende Google is deze tent open en is voorlopig nog open ook. Helaas het is dicht. Belachelijk maar goed,

We hebben een andere leuke brasserie gevonden wat er ook erg leuk uitziet. En ik heb nog een eetbon van de zaak en die kan ik daar verzilveren. Een enorm vriendelijke vrouw die er ook nog is erg leuk uitziet is onze gastvrouw. we zijn echt te gast geweldig. Een beetje poppenkast maar daar hou ik wel van. Enne het is ook wel leuk om naar zoń vrouw te kijken, ze zag er prachtig uit. Vriendelijk, verzorgd en weet waar ze over praat. Haar man, denk ik, de kok komt ook nog even vragen of alles naar wens is en maakt nog even een praatje met twee hele aardigde motorrijders die even een kop koffie komen drinken.

Wij hebben heerlijk gegeten en we genieten van het weer. Er is een hoop om naar te kijken, zoals een Duvel glas waar denk ik twee liter Duvel in kan. Leuk! Marja betaald met de diner kaart die ik heb gekregen toen Marijn de gehele kar ging trekken op mijn werk. 

We hebben lekker in het zonnetje gezeten op het terras van de Huiskamer en ook vRiend!je heeft heerlijk een zooi enge snijbonen op. We rijden lekker terug naar het park. We merken dat het weer een beetje de boel in de steek laat. Het is allemaal wat frisser aan het worden. Het is niet koud maar buiten zitten nee. 

Dus gaan we lekker de derde training en de kwalificatie kijken van de Formule 1 in Monaco. Heerlijk. Ik doe er verder geen verslag van maar het is wel spannend. Morgen na de bbq bij Hertog Jan lekker race kijken.Verder op een stel kut kinderen niets geks hiet lekker Tv Kijken met een pintje. En tot morgen ik vind dit wel een lekkere vakantie… ietsje warmer iets meer zon maar ach. 

Nog iets van vanmorgen. Ik heb lekker op mijn dooie gemak een fot zitten uitzoeken en bewerken om in de woonkamer op te hangen, een foto van de waterval waar ik heen moest klimmen. Altijd zo lekker om te doen dat foto bewerken en te bekijken wat je ervan kunt maken. Ik heb op mń Chromebook Lightroom CC aa de praat enne dit werkt echt prima zo. Tis niet voor de grote bilk maar om een plaatje uit te zoeken heerlijk.

Tijdens het bladeren door de foto´s en het bladeren door een Yindo boek of Focus op Fotografie boek over huisdieren fotograferen kwam ik vanavond ineens tot de conclusie dat ik meer een as it is fotograaf ben die laat zien wat er gebeurt en niet een wazige achtergrond ga zitten verzinnen omdat dat dit met jouw 1.4 lichtgevoelige lens kan.. Gelul en dat is zo amateuristisch, ik denk dat ik inmiddels echt een richting gevonden heb! En ik denk nog verkoopbaar ook.