Waar het klokje thuis tikt…

Waarom “Waar het klokje thuis tikt”? Speciaal voor mijn grootste fan uit Zoetermeer die met grote regelmaat op deze website kijkt ben ik even met mijn camera rondgegaan door mijn huis. De bedoeling van deze rondgang is natuurlijk dat ik mijn fan ook is wil laten weten hoe ik woon. En misschien is deze fan al is hier binnen geweest en zijn er wel dingen veranderd die ik mijn fan niet wil onthouden, je zou denk ik niet kunnen slapen als je het niet zou meekrijgen.

Het is zo vreemd om te zien dat er tussen 6 April 2020 en vandaag, 5 januari 2022 door hetzelfde apparaat systematisch meestal vanuit Zoetermeer op deze website wordt gekeken. Ik krijg er eigenlijk een beetje de kriebels van. Het voelt als bekeken worden zo gek.

Aan de andere kant is het ook wel grappig en een soort obsessie geworden van mijn fan, dat zie je aan het surfgedrag. Ik weet helemaal niets van deze fan maar de fan weet heel veel van mij althans denkt heel veel van mij te weten. Waarom 6 April, op 1 April had ik een vermoede dat er steeds iemand zat te zoeken op deze site en toen heb ik er een stukje vrij verkrijgbare analysesoftware op los gelaten en inmiddels is mijn vermoede wel uitgekomen.

Ik vind het zo sneu, ik weet niet wie je ben maar wel wat voor telefoon je hebt, welk besturingssysteem, welke software versie erop staat en met welke browser of dat je kijkt en natuurlijk de software versie van je browser. Je hebt totaal 285 maal deze site bezocht en hebt totaal 13 uur 40 minuten en 41 seconden gekeken naar mijn plaatjes. Ik heb mijn fan ook een koosnaampje gegeven. Maar ja dat ga ik hier nu niet vertellen.

Nogmaals ik heb geen idee wie je bent ik heb alleen een plaats en telefoon gegevens. Ik denk dat het een beetje dwangmatig gedrag is aan de manier van surfen te zien…. Enne zoals je denk ik wel weet Google weet alles, je hebt het er zelf ingesopt en een ander, in dit geval ik, mag het er kosteloos uithalen. Daarom tikt het klokje rustig verder.

Veel kijkplezier.