Vriend!

Het wordt drukker op straat maar het is nog steeds niet echt druk op straat. Langzaam zijn ook de snelweg debielen weer onder d’r steen vandaan aan het kruipen. Het reed al met al lekker door en het is lekker weer. Hoe dichter bij dat we bij Meerkerk komen des te warmer het wordt maar helaas ook hoe bewolkter het wordt. Maat niet getreurd op een camping zit altijd een gat in de wolken dus gegarandeerd mooi meer.

Geurie en Ruud zitten samen met de kleinkinderen lekker buiten en de drie hondjes lopen vrolijk in de rondte. De twee pups liggen in de bench, die hebben net gegeten en gespeeld. Dus laat maar even liggen. Het meisje pakt de puppies en je ziet dat ze moe zijn. Heel even een grote knuffel en nog even een dutje doen.

Na een half uurtje komen jut en jul uit hun dutje en vermaken met z’n tweeën de hele camping. Het is echt speelkwartier voor ze. Vriend! luistert al best goed naar zijn naam en Pinky ook wel maar die hebben we minder geroepen denk ik. Op een gegeven moment was Pinky op onderzoek uit en langs de caravan onderweg naar de grote boze wereld.

Ik denk dat vriend het wel lekker gaat vinden om even bij me te liggen dat vindt hij nu al leuk en je ziet hem ervan genieten. Maar als een tank moet hij ook weer met zijn zus stoeien en op de foto. Vriend! denkt ondertussen ook dat hij een truffel zwijntje is hij begint nu met het omspitten van het gras op zoek naar truffels.

M’n grote Vriend! en zijn zus moeten weer lekker een dutje gaan doen en wij moeten weer richting de grote boze katten. Het gaat volgende week nog wat worden om dat kleine hondje bij zijn moeder weg te rukken en ook bij zijn speelmaatje z’n zus maar het is niet anders. Ik hoop dat de grote boze Asterix en Obelix snel wennen aan het kleine lieve monstertje. Ik denk het wel en de kleine Vriend! zal zig na een tijdje wel onderdanig aan de katten gaan opstellen.

De terugweg liep lekker soepel voor vrijdagmiddag of avond.

Waardering: 5 uit 5.