Vakantie Arcen 2022 door Marja

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad en veel gezien.
23 mei zijn we richting Arcen in Limburg gereden, onderweg 1 x gestopt voor ons Vriend! Ff te laten plassen. Op weg naar  een geweldig chalet van Roompot Resort Arcen.

We hadden het zelfde chalet als vorig jaar. We kwamen aan op het park en kregen gelijk de sleutel van ons chalet, auto uit geladen en alles uit gepakt, en toen lekker met een biertje en wijntje op de bank gaan hangen. s’ avonds iets makkelijks gegeten.

We zijn onder andere in het Spa  Belgie gebied geweest, daar Waterval van de Bayehon en Cascade de la Chaudiere gefotografeerd. Kasteeltuin Arcen mooie tuinen daar ook nog ooienvaars gezien met jongen. Beetje in de buurt rond getoerd. Vriend! Ons hondje te laten loslopen en zwemmen.

We hebben uiteraard ook een heerlijke bbq gehad bij de Hertog Jan Fabriek. Ook nog uiteten geweest van een diner bon, bij een leuk restaurant Brasserie De Huiskamer in het dorpje Well.

Dagje Duitsland bij de beroemde Bruinkoolmijnen geweest bij Jackerath en Terra Nova

Dagje Valkenburg ook geweldig daar kasteel ruine bezocht, en een lekker broodje geluncht met een cola. Daarna weer terug gereden naar ons chalet.

1 juni toch maar naar Duitsland gereden om goedkoop te tanken en door wat dorpjes gereden en gewandeld, toen richting Venlo gegaan om bij de 2 gouden bogen te lunchen.

2 juni rustig aan gedaan en nog even lekker gewandeld met ons hondje in het bos, terug gegaan naar het chalet en alles ingepakt en opgeruimd, auto weer volgeladen en de sleutel ingeleverd bij de uitgang en weer richting Den Haag gegaan, waar we rond 15.30 uur weer thuis waren paar tassen en Vriend! Boven gezet Katten kots opgeruimd en de rest van de tassen gepakt.

Wasje gedraaid laten drogen, en later nog 1 gedraaid en vrijdags nog 1 gedraaid toen waren alle wasjes weer schoon.

Zaterdags kwam Mirjam van de kattenzorg de sleutels weer terug brengen en heb haar nog een mooie bos Pioenrozen.

fb-button]