Vakantie 2021

Het is weer tijd voor vakantie. Door al die corona shit kun je eigenlijk geen kant meer op dan in je eigen land blijven, Na een Hoek van Regen tripje is het wel tijd voor lekker weer. Marja heeft inmiddels ook de diamondpaint van Vriend! af. En we hebben voor de derde keer ons eerst lange weekend toen een midweek en toen een weekje naar NIeuwpoort in België geannuleerd en hebben een chalet geboekt bij Roompot in Arcen.

Arcen zijn we al meer geweest en daar is het best leuk en lekker rustig. Eerst nog een lang weekend thuis. Het is natuurlijk ook nog Pinksteren. Een nieuw klokkie besteld en een mooi bandje bij de horlogebandjes klapper online. Het klokkie is er zo op de fiets van Coolblue. Maar dat bandje dat is voor 22:00 uur besteld morgen in huis maar dan heb ik het vrijdag besteld en woensdag blijkt het te komen.. Nou ja. Dan maar een paar dagen met een leren bandje de blits maken met mijn mooie Samsung smartwatch.

Na de Pinksteren nog even langs mijn werk om wat af te geven en toen konden de spullen de auto in. Vriend! zijn bench als eerste en even de achterbank naar voren schuiven. Daarna Vriend! de fotospullen en de boodschappen. Natuurlijk ook nog wat kleding en Vriend! zijn mand. Dee auto zat nokkie vol.

Rond een uur of twaalf rijden we richting het Hertog Jan paradijs, dat is ongeveer 2,5 uur rijden inclusief een keer stoppen om Vriend! even zijn korte staartje te laten legen. We stoppen sinds we Vriend! hebben ongeveer ieder uur. Deze keer gelijk een broodje gegeten op de rustplaats langs de grote weg. Een klein beetje regen gehad onderweg en verder is alles voorspoedig verlopen.

Eenmaal aangekomen op resort Arcen is zoals altijd in die parken alles zo goed geregeld. Je huisje is klaar, iedereen is vriendelijk en alles verloopt professioneel. Iedereen weet wat hij of zij moet doen. Heerlijk. Het huisje ziet er ook prima uit, altijd jammer dat je niet met je auto langs het huisje mag staan. Dan loop je niet zo te zeulen met je spullen En ik zou mijn camera rommel in de auto kunnen latten liggen.

Ik was een beetje moe dus geen zin om het park te gaan verkennen. Lekker op de bank met een biertje… Sterker nog op de bank met een dutje was nog beter idee. En er kwam ook nog een beetje regen dus dat dutje werd hem. Verder een rustig avondje gehouden en Vriend! lekker uitgelaten langs de visvijver en die werkt als een hondjes magneet voor hem. Hij is echt aan zoeken waar hij erin kan jumpen. Helaas alle kanten zijn net wat te hoog voor hem om te springen.

‘s Avonds wraps gegeten en een beetje tv gekeken. Jiskefet was op Amazon Prime. Erg vermakelijk is dat altijd ook al kun je het zowat helemaal meepraten. Nog een paar pinten en niet te laat naar bed.

Wordt vervolgd….

Morgen