Urbex in Doel

Iris moet morgen geopereerd worden, zij heeft het weekend ervoor een uitje met haar man geboekt ergens in een trekkershut in België. We zijn vorige week zaterdag ook al met een clubje in Doel aan kijken. Iris appte of belde of wij, Marja en ik, zin hadden om in Doel af te spreken en dan konden wij gelijk elkaars partner aan elkaar voorstellen. Zo gezegd zo gedaan.

Helaas heb ik ruim een uur moeten zoeken omdat de afrit van Doel er niet meer is en mijn Tomtom niet zo slim is om een andere route voor me te verzinnen. Met armen en benen als richting aanwijzers hebben we het gevonden, Ik weet inmiddels na een eerdere keer Doel dat ik dit nou niet zo heel leuk vind en ben hiermee snel uit gefotografeerd.

Maar goed het is wel eventjes leuk om zo snel nog een keertje heen te gaan. De vorige keer zijn we wel ergens binnen geweest maar dat was niet zo bijzonder. Nu hebben we wel ergens een hoekpand waar we in kunnen en dat is dan wel grappig. Er is ook een winkel waarvan de etalage ruit is ingegooid en ik moet zeggen er hangen hele grote glazen punten uit te steken. Daarom ben ik daar maar niet doorheen geklommen, Marja had het er ook een beetje moeilijk mee.

We hebben ook nog eventjes op het kerkhof gekeken, daar lag een graf uit iet van J727 het zou zomaar 1727 kunnen zijn het is helemaal verzakt en aan het verdwijnen in de grond daar. Het was verder een leuke en gezellige middag. Iris had ook nog ergens maiskolven gevonden en die ging ze thuis lekker opeten zei ze. Nou het was niet te vreten.

Ik moet wel zeggen dat wederom de graffiti zeer veel indruk op me heeft gemaakt.