Eerste keer Urbex in Doel

Tja de eerste keer Urbexen en dan gelijk in België, dat was wel even wennen voor mij. Maar Doel bleek een prima plek te zijn om op avontuur te gaan in de oude rommel. Ik vond het allemaal wel spannend en ben samen met onze oude buurman richting Ikea in Delft gereden en daar hebben we afgesproken met Iris en de ander Urbxers. Zij kwamen allemaal uit de Gevoeldfotografie groep en dat zijn allemaal wel aardige mensen.

Aangekomen bij Ikea staat Iris al te wachten en we laden de spullen in haar auto, simpelweg omdat die het grootst is en er ruimte is voor vijf mensen en de bagage. Na een hobbelige rit komen we aan bij de toltunnel in België waar we doorheen moeten om bij Doel te komen. Nadat de tol betaald is gaat het raam van die auto niet meer dicht. komisch maar een hoop herrie en natuurlijk had Marcel, Iris haar man, er naar moeten kijken.

We kwamen nadat het raam weer dicht zat snel in Doel aan. Er is gewoon een centraal parkeerterrein daar met een bushalte. Ik geloof niet dat die bus er nog stopt maar dat ter zijde.