Tweede kerstdag

Tweede kerstdag rustig de hondjes van Iris uitlaten.

De familie is deze tweede kerstdag bij ons thuis uitgenodigd voor een leuke kerstavond en een heerlijk etentje wat Marja heeft georganiseerd. Het is een hele verhuizing als de familie komt. Twee kinderen een hondje twee puppy’s natuurlijk de pakezel en mevrouw. Maar dat ter zijde.

We besluiten dat we even lekker langs het strand gaan lopen en een beetje te gaan fotograferen. Het was weer een hele verhuizing en eenmaal aangekomen bij de zandmotor bij Monster moet het geheel weer uit de auto. De een pakt de hondjes, de ander haar camera en dan staan er nog twee kinderen omheen die ook niet echt aangestuurd worden en doen maar wat maar graaien ook in de achterkant van de auto.

Maar goed na een tijdje gerommel zijn we onderweg richting de zandmotor, best een stukje lopen. Heerlijk. We maken onderweg wat foto’s en oeps mevrouw is haar SD-kaart vergeten en dit is de schuld van alles en iedereen behalve van haar, Gelukkig heeft mijn camera een dubbel SD-slot en ik kan er makkelijk even missen. Dus probleem opgelost.

Ook zo leuk die trip. De een draagt de puppy’s en de ander zegt hier niet de pups loslaten dan zitten ze ineens in de duinen of erger nog in een konijnenhol. En te gelijker tijd laat de ander de puppy’s los. pfff denk ik nog.

Maar aan het einde van het liedje hebben we best leuke foto’s gemaakt en een gezellige avond gehad. De sunset was schitterend die avond en net even anders dan thuis op 16 hoog.