Trekkershutje bij de Jägershof

We zijn een weekje vrij geweest, tenminste ikke Marja is ook nog een weekje wijn gaan proeven op Corfu in Griekenland. Om dat de Jägershof ons erg goed is bevallen de vorige keer hebben we besloten er nog maar lekker twee nachtjes samen en met ons grappige hondje heen te gaan.

Heel grappig was dat er een bordje stond voor een spoorweg overgang maar die was er niet meer maar wel stonden de schapen op de oude rails te grazen. Vlak ernaast was een enorme Asperge kwekerij waarvan Jazz weer dacht dat hij er kon zwemmen.. Ik heb stiekem een asperge meegenomen en laten drogen, grappig dit wordt een stokje hout.

Pauw
The making off

De mooiste foto van een pauw heb ik die avond gemaakt en gelukkig heeft Marja the making of met haar telefoon er ook bij weten te zetten. De volgende dag zijn we nog langs de bruinkoolmijnen in Duitsland gegaan, dit omdat ik nu mijn 500mm kanon mee heb genomen om de enorme mijnbouw machines wat dichterbij te kunnen halen. Het blijft indrukwekkend die dingen. Het schijnt zo te zijn dat er meer metaal in een zo’n graafmachine zit dan in de Eiffeltoren en die kan niet rijden. WOW

Waardering: 4.5 uit 5.