Sunset HvH

Het is al weer een jaar of twee gelden dat ik de foto van de omslag gemaakt heb. Ik denk altijd het kan beter. Ik was er uit mijn hooft van overtuigd dat ik op 28 augustus deze foto gemaakt heb. En nu hangt de zon precies net te hoog boven de paal aan het einde van de dam van de haven van Hoek van Holland.

Dus een paar dagen eerder zou die misschien nog wel mooier staan. Net wat lichter en dan met een gloeilamp in beeld zou dit een leuk effect geven. Tuurlijk vergeten we de mooie glazen ouderwetse lamp en zijn we druk met Vriend! die in het water aan het plonzen is.

Maar goed een ondergaande zon zie je niet zo snel over het hoofd. Ook een analoge camera mee met een rolletje die 20 jaar over de datum is. Is kijken wat dat wordt. Op naar het strand want daar heb je de mooiste sunset vanaf de dam. Dat weet ik wel.

Jammer dat ik niet vooraf eventjes gekeken had want de foto hierboven is niet op 28 maar op 20 augustus gemaakt. Dan gaat de zon precies rechts naast de pier onder. Op de 25ste precies links van de pier en dat was niet de bedoeling. Handig op de 21ste zijn we zoveel jaar getrouwd dus volgend jaar ben ik daar als de zon onder gaat met mooi weer.

Al met al ziet het er verder allemaal prima uit. Jammer dat kleine Vriend!je zijn kin geschaafd heeft maar dat gaat wel over voordat hij een teefje is.