Storm in Hoek van Holland

Ons kleine hondenkindje Vriend! is deze tijd altijd wat weinig buiten, het is vroeg donker en de laatste tijd is het weer ook niet helemaal wat het zou moeten zijn. Het heeft geloof ik de hele week geregend. Vandaag is het droog dus met onze kleine Vriend! richting Hoek van Holland even lekker bal gooien en lekker even lopen.

Er stond best een behoorlijke wind maar het vervelde was dat het nog koud was ook. Die Vriend! heeft nergens last van de trippelt wel lekker achter ons aan. Lekker een stukje ballen en een stukje lopen. Met wind tegen is dat wel sneu voor dat diertje, alles waait in zijn ogen. Maar met wind mee ziet hij er weer niet uit.

Er is vandaag best een mooie zonneharp te zien. Dit komt door vocht in de lucht en een scheur in de wolken krijg je mooie schaduw lijnen in de lucht. Meestal is dit met zonsondergang maar nu is overdag. Ik zag ook met verwerken wel het verschil met een grote en een kleine camera. Deze foto’s zijn gemaakt met een kleine camera en door het lage contrast ontstaat er al snel ruis. Dit had met die grote camera niet gebeurt. Maar ach het is prima.

We hebben een kwartier of drie gelopen en uitgewaaid. Er ging volgens mij een containerschip ineens dwars in de wind liggen, of die moest naar de Maasvlakte en had de verkeerde afslag genomen. Geen idee maar zolang het niet op het nieuws is zal het allemaal wel meevallen.