Shoot met Yill (3) in de Dierentuin

Het achternichtje van Marja is de kleine Yill. wil graag is met mij samenwerken en wil graag een fotoshoot doen. Maar het moest wel snel vond het minimodelletje. Yill, papa, mama, oma en opa gaan ook gezellig mee.

We spreken af bij de Ouwehand dierenpark in Rhenen. Toen we daar binnen kwamen zag je al direct dat ze bezig waren met het bouwen van het verblijf van de aanstaande Panda beren uit China. Hiervoor moesten de leeuwen en nog wat andere dieren naar een tijdelijk verblijf. Inmiddels zijn de Panda’s al druk met het verzorgen van hun kleine pandabeertje.

Yill was een beetje zenuwachtig en een beetje huilerig maar na een tijdje liep het helemaal prima. We hebben een hele leuke shoot gehad en Yill had het reuze naar haar zin. Het was zelfs zo leuk dat de mensen niet voor ons langs liepen maar zij stopten om te kijken hoe het model en ik als fotograaf het deden.

Na afloop zijn we nog even mee geweest naar de twee nichtjes van Yill en daar hebben de drie dames even laten zien dat zien dat zij prima K3 kunnen nadoen en sterker nog de volgende dag zijn zij naar een optreden van K3 geweest.

Kortom het was een hele leuke zondag en een hele leuke shoot met de kleine Yill.