Shoot bij Trimsalon van Koningsveld

Vandaag was het zover. De shoot van de trekking voor het liken van de nieuwe website van de trimsalon van Koningsveld aan de Erasmusweg. Erika had een Facebook campagne georganiseerd om haar Trimsalon voor hondjes is lekker te promoten. Dit heeft ze gedaan als je een like zou sturen voor haar nieuwe site dan kwam je in de trekkingsemmer.

Een weekje of twee geleden zijn Marja en ik bij de officiële trekking aanwezig geweest. Notaris Vriend! was er ook bij en heeft het geheel geobserveerd. Het was een happening. Het hondje wat de shoot heeft gewonnen is het lieve hondje van Maureen en Bruno en heeft de naam Rambo. Een super leuk hondje een Boerenfox. Een wereld hondje.

Vandaag 14 mei was de dag voor de shoot. Ik werd gewaarschuwd dat Rambo een Rambo is.

Vanmorgen vroeg op, Marja werken en ik zorg voor Vriend! ff uitlaten en snel de portable studio in de auto proppen. Vriend!je even uitleggen dat hij de directeur van ons huis is en ik kan na een kluifje geven op pad. Het is allemaal niet zo ver weg. Snel de boel uitladen en James de blonde Koningspoedel even gedag zeggen.

We hebben alles vlug in elkaar zitten en na een half uurtje komt Rambo binnen met de baasjes. Het baasje Bruno roept gelijk dat Rambo niet op de tafel gaat zitten. En zoals later blijkt en op de plaatjes te zien is wil Rambo dit niet. Op de grond mmm dat gaat maar toen hij eenmaal met James buiten liep te rennen was het echt een geweldig gezicht.

De twee honden hebben zich kostelijk vermaakt. En wat een lieve leuke baasjes heeft Rambo. vandaag nog helemaal naar België na die vermoeiende shoot. En dat allemaal voor een doos speciale hondenbrokjes voor deze vent. Rambo ik hoop dat je het heel er naar je zin hebt gehad enne baasjes ik hoop dat jullie een mooie foto uitkiezen om af te drukken. Ik heb ervan genoten!!!