Schilderijtje halen

Omdat we toch vrij waren en na al het geklus bij Iris en we voor Iris een schilderijtje hebben laten maken hebben we besloten het te gaan halen in Zierikzee.

We hebben er een lekker daggie uit van gemaakt.

Via de Flamingo’s in het Grevelingen meer die er niet waren naar Hooked de lekkerste Kibbeling die ik ooit gegeten heb die dicht was naar ” Van 81″ waar de eigenaresse Patricia speciaal voor ons op zondag even de winkel open deed.

Op de heenweg kwamen we nog wel in een grasveld een oude Star Fighter straaljager tegen en we hebben kibbelingetje in een andere prima tent gegeten. Wel grappig dat die Hooked al twee eerder dicht was toen we er aankwamen.

Al met al is Iris blij met haar ringmusje die pontificaal in haar kers verse woonkamer staat. Het verhaaltje waarom een Ringmusje is eigenlijk wel grappig namelijk: Ik ben best al vaak met Iris naar de dierentuin geweest en daar betaal je ongeveer €15,00 entree voor en altijd als Iris in de dierentuin is begint ze het liefst op haar buik in een plas te liggen om een foto van een musje te maken….

en dat vind ik zo grappig.

Waardering: 3 uit 5.