Rotterdam Airport

Ik denk dat ik even naar Rotterdam Airport ben gereden om zomaar even wat foto’s te maken van vliegtuigen omdat ik binnen een week zelf lekker op een late vliegvakantie ga, Het unieke van dit vliegveld is dat je best heel erg dicht bij de vliegtuigen kunt komen.

Ik had zomaar een zijstraatje genomen en ik kwam op een parkeerterrein van een bedrijf. Ik heb daar een minuut of vijf foto’s kunnen maken en toen lande er net een Boeing 737 van Transavia, zo vlak voor mijn neus. Net daarna werd ik weggestuurd. Ik heb eigenlijk het idee dat ze me net die landing gegund hebben en daarna zo snel mogelijk weer wegwezen.

Nog een tijdje rondgereden en wat foto’s gemaakt, Ook dit is iets wat denk ik heel veel fotografen aanspreekt maar ik zou het ook zo weer op het workshop lijstje kunnen zetten. Maar dit is qua afspreken erg moeilijk. Je hebt geen idee wanneer die dingen gaan en komen en zeker bij Schiphol weet je ook de landingsbaan niet en dit ken ieder moment veranderen en dan de andere variabele die niet echt te voorspellen is is natuurlijk het weer.