Op visite bij Vriend!

Na de lunch zijn we de auto ingestapt richting de camping van Meerkerk. Het is vandaag vrijdag en je merkt wel dat het wat drukker is op de weg maar nog steeds rijdt alles behoorlijk door en het is rond half drie. Als we aankomen holt de kleidochter richting de puppies om Vriend! te pakken en aan ons te laten zien. Hij groeit hard! het lijkt net een puppy.

Nog twee weekjes en dan zal Lady, z’n moeder hem wel afstoten en kan hij met z’n nieuwe baasjes mee. Het lijkt me zo leuk die kleine Vriend!. Hij heeft lekker z’n hapje gemalen honden lekkernij op en is na een lesje over bijten van zijn moeder weer lekker in slaap gesukkeld tegen zijn zus Pinky aan.

Wel grappig dat Binkie steevast als een wolf begint te huilen als Geurie een filmpje afspeelt van de vorige puppies, hij is volgens mij helemaal bezorgd. Zo’n leuk hondje ook. Kleine Tanja is het er niet altijd helemaal mee eens maak zo te zien is het door haar allemaal wel geaccepteerd. Tis ook niet nix 2 kleinkinderen, 3 hondjes 2 puppies en nog visite ook.

We hebben nog even zitten babbelen en de camping plek is nog steeds leeg. Wel grappig dat die rooie koe steeds lekker staat te grazen aan de overkant. Wel een beetje jammer dat het weer een beetje bewolkt was. Nou morgen nog mooie weer en dan is het weer een tijdje gedaan met de pret.

De terugweg verliep ook kalm en tussen half 5 en half 6 op vrijdag nog steeds geen file, wel drukker dan een week of drie geleden maar het hobbelt allemaal wel lekker door.

Waardering: 5 uit 5.