Op naar de Water Village

We zijn rond een uurtje of twaalf weggereden richting Kamperland. Het is stralend mooi weer een beetje sluierbewolking,. De achterbank en de achterklep liggen vol. De bank staat naar voren geschoven. We hebben onze kleine Vriend! in zijn auto bench gestopt en die gaat gelijk liggen dutten als we wegrijden. De Tomtom is ingesteld en we kunnen vertrekken. In Den Haag is het richting de grote weg best druk. Maar ik realiseer mij zelf dat het ook gewoon dinsdag is.

We moeten ongeveer anderhalf uur rijden nadat we de Botlek voorbij zijn is het met de drukte alweer gedaan, eigenlijk net na de Beneluxtunnel is het met de drukte. We stoppen op een plek waar we de vorige keer ook zijn gestopt bij Zoet en Zout, een restaurant is Stellendam net na de Harningvlietdam. We laten daar Vriend! even uit. Hij draait een bruine broeder en we kunnen weer verder.

Bij aankomst in het park een kleine drie kwartier later is de schoonmaker nog niet geweest en kunnen we ook nog niet naar binnen in ons huisje. Het ziet er allemaal schitterend uit en alles is vonkel hagel nieuw. De terrasmeubels zitten lekker en zijn goed zwaar. Voor onze Vriend! zet ik zijn kippenren even in elkaar zodat we daar niet al te veel op hoeven te letten. Hij moet er maar even aan gaan wennen. Ondertussen loop ik rustig aan de spullen uit de auto en is de schoonmaker lekker bezig. Die werkt duidelijk om te werken en doet er alles aan om precies om drie uur klaar te zijn.

Tijdens het wachten loopt er een mevrouw langs met ook een kleine Chihuahua maar dan zo een met bolle ogen. Een hel lief beestje ook en we pakken Vriend! er even bij zodat hij even kan snuffelen. De beide hondjes vinden het prachtig. Vriend! is ondanks dat hij 4 weken jonger is wel een stuk groter maar dat zal ook wel door zijn bos haar komen. Na een kort gesprekje loopt de mevrouw weer verder met haar hondje en kan Vriend! weer terug zijn zeskantige kippenren in.

We kunnen dus exact om drie uur ons huisje in. We komen binnen in echt een schitterend huis. Een mooie keuken, tafels en bank. Twee tv’s maar een smal bed. Er is een tweede slaapkamer en door de badkamer heen kun je een rondje lopen. De badkamer is voorzien van twee schuifdeuren. Dat is een mooi systeem. Al het sanitair zier er echt geweldig mooi uit en werkt nog ook.

We hebben, of eigenlijk Marja, snel de boel uitgepakt en zijn lekker in de zon gaan zitten en niets doen. Het is echt een mooie plek aan het water, mooie bloemen en een stel kwakende eenden en ruziënde waterkippen er in. Onze buurvrouw maakt even met haar tablet een foto van een bloem. Het is altijd geen porum. Maar goed elke gek zijn gebrek.
Volgende dag

Waardering: 3 uit 5.