Naar de Flevopolder

Op een koude natte dag zijn we met z’n vieren richting de Weerribben in de Flevopolder gereden. Het was een vochtige dag, Op de kaart zag het er allemaal heel leuk uit en eerlijk gezegd het was ook wel leuk. Maar het is niet de tijd van het jaar ervoor. We hebben ons boel aangepast en zijn toen naar de Orchideeën hoeve gegaan.

De Orchideeënhoeve is echt een aanrader. Ik wil er nog wel is een keer heen. Het is een schitterende tuin met allerlei thema’s en verschillende dieren zoals meervallen in een grote vijver. Het is allemaal zeer ruim opgezet. We hebben er rond gelopen totdat het donker werd. Voordat het donker werd hebben we nog precies het papegaaien verblijf kunnen fotograferen. Hartstikke leuk om te doen als die tamme vogels op je hoofd en uit je handen laten eten. Toen we in de vlindertuin aankwamen was het helaas al bijna donker maar ja het was ook bijna december.

Na afloop zijn we natuurlijk nog even uit eten geweest bij een Wok achtig restaurant met de naam Plaza 6 Wereldeten of zoiets, dit was prima eten en het was ook reuze gezellig maar of dit nou altijd nodig was dat weet ik niet.

Wat ik nog wel weet en een stempel drukte op dit uitje was wie er terug wilde rijden net voordat we het restaurant in liepen en dan wil er niemand rijden en dan gaat de chauffeur als een wilde rijden en daar gaat een ander dan commentaar op geven. Nou ja ik zie die twee inmiddels niet meer.