Meer en bos ons hondje laten wandelen

Het is allemaal niet helemaal mijn ding maar soms moet je even naar Meer en Bos om ons hondje te laten wandelen. Het is 16 graden en eenbeetje vochtig dus is het ook gelijk tijd om is flink op de knietjes te gaan zitten in het bos.

Vriend! is altijd helemaal blij en weet precies welke sloot waar is. Hij was vandaag een beetje aan het blaffen maar ach. Iemand was zijn oppas hond kwijt en liep dat beestje te roepen. Vriend! gaf wel even antwoord. Het hondje is wel terrecht gekomen.

Het is lekker hollen en ik lig lekker met mijn werknaad tussen de paddenstoelen. Ik was ook even in een vieze gore drol gaan zitten. bleh. Maar ach de wasmachiene draaid wel. We hebben lekker een middagje daar rondgelopen tussen allerlei paddenstoelen die ik niet ken. DIe hele kleintjes zijn wel heel erg leuk om te fotograferen, vandaag lekker ook een flitser mee genomen en daar zijn de resultaten naar.

We lopen later nog even een stukje door het bos ik zeg tegen Marja daar ff niet heen dan mot meneer weer de sloot in… jammer meneer weet precies waar hij heen moet. Hij moest daar ook nog even spelen met hondjes en in het water rennen. Er was een hond die het heerlijk vond om naar waterdruppels te springen, geweldig,

Lekker weer een lekker middagje Meer en Bos.