Maasduinen en naar huis

Het is erg koud geweest vannacht maar het zou vandaag wel erg mooi weer worden. Het valt ‘s morgens al een beetje tegen. Het is droog en het is half bewolkt. Die leugenaar op het nieuws beweerde iets heel anders. Maar goed hij kan ook niet alles weten.

Het is geen slecht weer maar ook niet geweldig en we moeten morgen weer naar huis. Dus besluiten we om toch maar vandaag rustig aan terug te rijden dan is er morgen niet de haast klus van op 10 uur uit dat huisje zijn.

Eerst Vriend! even uitgebreid uitlaten bij het water en in het bos. Hij vindt het heerlijk om daar te lopen en te plonzen. We nemen de rechte weg rechtdoor en lopen weer zo Duitsland in. Altijd leuk om een grenspaaltje op te zoeken. Dit keer een bord met loop en fiets richtingen, aan de ene kant Nederlands en aan de andere kant Duits.

Het was ongeveer anderhalf uur lopen en we rijden weer terug naar ons chalet. We gaan lekker inpakken. Ook dit is net een geoliede machine 20 minuten later zijn we op weg naar huis. Een rustig ritje.

Thuis zie ik dat ik ruim 1.600 km heb gereden in 2 weken. da’s best ver. En ik heb 3.357 foto’s gemaakt. Dat is veel te veel. Ik heb ze donderdag kunnen importeren en ben erna 3 dagen bezig geweest om de boel te verwerken. En nu staan er 775 foto’s met verhaaltjes op deze site. Ik vind dit heerlijk om te doen… een in principe blijvende herinnering.

Al met al een prima week en midweek in de mooie omgeving van Arcen.