Lekker wandelen met m’n hondje

Vriend!je moet vanmiddag Formule 1 kijken en natuurlijk de baasjes ook, Dus voor die tijd moeten we met z ‘n drieën even lekker wandelen. Vriend! was er aan toe na zijn rondje park en Termotestraatje van vanmorgen. Wel heeft Vriend!je onwijs goed op het verkeersparkoers gelopen en gestopt voor de zebrapaden. Hij is een topper.

Na de lunch gaat Marja met Vriend! naar buiten. Een teleurgestelde jongen want die wil dat ik meeloop in het weekend. Maar toen Vriend! zag dat ik met de garage ging met de lift wist hij genoeg, een snelle plas en hup daar komt de auto uit de grond.

Eerst even “goedkoop” tanken bij de Makro als het niet te druk is en dan lekke hollen in de Land Art polder in Delft. Vriend! geniet daar altijd zichtbaar. Langzaam blijft hij als je het wil naast je lopen. Behalve die zwarte honden dit is echt een jeugd trauma van meneer. Maar ach ook dit zal wel over gaan.

We lopen lekker langs de beelden tuin en gaan eventjes op een pratende luisterbank zitten, ik zat me al af te vragen wat die zonnecel in die bank deed. Jammer dat het achterste stuk van de beelden tuin dicht was, dit is het leukste stuk maar daar in tegen was er wel live muziek in bij de knabbel gelegenheid. Een beetje de The Eagels achtige muziek en dat past daar wel. Het was niet irritant.

We lopen verder nog een lekker rondje en ik maak wat foto’s en krijg door de symmetrie nog een leuk idee. En dat komt later nog wel is. Maar de oude langzaam weg rottende kever kan dit niet mee. Wel met een stel latten die in de grond staan er er vanuit elk standpunt anders uitzien.

De truc is om vanaf ongeveer dezelfde afstand van iets acht foto’s te maken door er omheen te lopen en dit dan uitprinten en in een octogoon aan elkaar te plakken dan heb je acht standpunten die je kunt bekijken. Of misschien is het aan elkaar te plakken als panorama foto en zie je heel grappig denk ik de hoeken omhoog steken… wordt vervolgd.

Na een knappe wandeling ligt onze kleine vent al snel te slapen in de auto, dan merk je altijd wel dat het maar een klein hondje is die een uurtje kan hollen en leuk doen maar dan is hij wel helemaal op. Vlug naar huis racen kijken… wat een klapper was daar!