Land Art Delft in de kou

Vorge keer toen we naar dit mooie project zijn geweest was het tegen de veertig graden. Vandaag was er een koude wind en was het slechts vier graden en gelukkig was het gras sompig en mijn rechterschoen heeft zijn waterdichte periode ook gehad… Kortom het was genieten.

Het is echt een leuk park om doorheen te lopen, lekker ruim en overzichtelijk. Ook kleine Vriend! kon lekker meelopen. Ondanks alles hebben we ongeveer drie kilometer gelopen. Het is zeker voor dat kleine hondenmannetje een hele onderneming. Maar hij heeft het keurig volgehouden. Nu is hij lekker aan het dutten.

We hebben met z’n vieren daar rond gelopen en helemaal lockdownproof met twee auto’s en een zakje brood mee. Maar ach het was wel gezellig. Maar koud ach als dat het ergste is. Het is een leuke tentoonstelling die al begint in de TU wijk. Daar staat een mannetje op een fiets gemaakt van auto-onderdelen. Grappig en erg mooi gemaakt.

Onderweg kwamen we ook een lasers schietbaan tegen. Het zal niets met Land Art Delft te maken hebben maar dat geeft niet. Het is er gewoon. Nadat we een lekkere ronde hebben gelopen gauw weer die warme auto in.. het is nu alweer drie uur verder en ik heb het nog niet echt warm.