Juli 2023

Het is al weer augustus dus weer tijd om de plaatjes van voornamelijk mijn telefoon te verzamelen.

Deze maand staat een beetje in het teken van m’n verjaardag. Leuk cadeautjes kopen en de maand is ongeveer geëindigd met een gezellig hapje eten in Lunteren. Natuurlijk ook even vermelden dat de maand ook met de race in België eindigde en Verstappen staat nu al 125 punten voor op nr 2. Dit is echt ongelovelijk.

De maand is begonnen met een behoorlijke storm. Een voorbode voor de rest van de maand en daar moeten we maar niet te veel over uitweiden zielig voor de mensen die nu vakantie hebben. Oja vakantie ik heb besloten om om de week op vrijdag vrij te nemen voor de rest van het jaar. Ik denk dat als alles zo loopt als nu dit volgend jaar ook ga doen.

Op m’n werk moest even een agregaatje van 5000 kilo worden verhuist. allemaal geen probleem. Ik heb van een buurvrouw voor zeg maar mijn verjaardag een cadeau bon gekregen en hiervoor heb ik de Dire Straits LP Brothers in arms gekocht. Super geluid speciaal gesneden. Van Marja heb ik een prachtig Denon pick-up element gekregen, we hebben van mijn vader en moeder allebei een mooie badjas gekregen en van mijn schoonmoeder de lp The Wall. Natuurlijk krijg ik ook altijd van mijn werk een cadeau voor mijn verjaardag. Dat was dit jaar mijn foto van het pluisje wat ik gefotografeerd heb.

Voor mijn werk ben ik op het dak van een gebouw geweest. Prachtig uitzicht over de tieten van Den Haag. Lekker door het bos lopen met m’n lieve hondje. En nog veel meer. Ook mijn vader is 84 geworden in juli. Je weet nooit wat je iemand voor zijn verjaardag moet geven. We besluiten om lekker uit eten te gaan of te gaan lunchen in Lunteren bij Steakhouse Amadeus. Een prima tent waar we met de vakantie ook twee keer gegeten.

Het wat een leuke rit naar Lunteren. Opa zat te genieten van de rit, vooral de terugweg. Ik dacht dat hij lag te slapen. We hebben lekker gegeten in de Amerikaans ogende tent. Ook die oude Dodge buiten. Het is daar wel een prachtige omgeving. Ondanks dat er 10 van die vakantie parken daar in de omgeving zijn is het lekker rustig.

Helaas ook een kut ding er zitten fouten in deze website waardoor de server enorm traag wordt. Dit licht niet aan de provider die 8 gig geheugen beloofd maar je kan er maar 2 gebruiken. Dit zal een korte relatie worden met die meneren van Vimexx. Ik kom er wel uit.

Verder was het een prima maand met niet te veel gefotografeer al hoewel…

Wordt vervolgd…