Japansetuin in Clingendeal

Met Marja, de familie en de buren naar Clingendeal. Op de heenweg natuurlijk nog even een bekeuring omdat ik wer net even te hard reed. Zo zonde van mijn geld. We hebben om een bepaalde tijd af gesproken en Iris en haar familie zijn er zoals altijd keurig op tijd maar onze buren die hebben wat moeite met afspreken en dan ook nog is op tijd komen. Achteraf hadden de buren geloof ik helemaal geen zin om te komen geloof ik.

Maar we hebben een leuke en een gezellige middag gehad. We hebben de Japanse tuin bekeken en dat ziet er erg leuk uit. Iris was erg druk maat haar nieuwe techniekjes bezig.. een Zoomburst. Ik heb het ook geprobeerd en het resultaat is de omslag foto van dit bericht. We hebben verder nog wat paddenstoelen gefotografeerd en als ik dan op de grond lag ging Iris boven op me liggen. Toen er grappig maar door bepaalde bewegingen die zij maakt en de tijd die ze daarmee bezig was zou al zomaar iets anders betekent kunnen hebben. Ik weet het niet.

Wel grappig om te horen dat Iris haar overgroot oma in het huisje bij de ingang van het landgoed heeft gewoond en zij was werkzaam in het landgoed, ik denk als een soort huismeester of conciërge of zo. Ook waren volgens mij de ouders van Iris daar getrouwd en ze heeft ons de trap en het bordes laten zien waar de foto’s zijn gemaakt.

We hebben nog even de grafstenen van de honden van het landgoed staan bekijken. Iris wist dat daar Lassie begraven lag. Grappig hoor. Wat wel heel gek was ergens midden in het bos stond een rietenstoel met wat snuisterijen erbij we hebben daar ook nog wat foto’s gemaakt. Het was wat mij betreft een leuk middagje.

Jammer van de bekeuring.