Herfst in de winter

Het is 30 december en buiten is het nat en warm, 13 graden dus herfst in deze winter. Ik besluit om maar is een stukje te gaan fotograferen. Marja past op kleine Vriend!je en ik rijd naar Meer en Bos en naar Scheveningen. Ik vind dit nooit de tijd van het jaar om doelloos te gaan fotograferen maar soms is het ook wel weer is leuk. Het is wat anders. Een jaar of 2 geleden zei nog iemand dit tegen me en ik knapte er van op.

Dus met de auto naar Meer en bos en ja dooie takken en omgewaaide hekjes. Eventjes de b2 blokken kerk gefotografeerd. Ik zou daar wel is binnen willen kijken. Als dit er net zo uit ziet als de buitenkant nou dan ziet het er dus niet uit.

Ik geloof dat mijn hele appende vriendenkring ook binnen zit… het ene bericht na het andere maar ach wel gezellig. Ik heb vanmorgen mijn A Pic A Day als pagina op Facebook gezet. Ik ga is kijken hoeveel aandacht of dat ik hiermee krijg. Ik hou dit van de week al 3 jaar vol. Dus ik ben er inmiddels wel aan gewent om dit te doen.

Na Meer en bos en de Chinese muur op naar Scheveningen. Het valt me altijd op hoe lang of dat dit rijden is vanuit Loosduinen. Maar ach ik heb de tijd. Ik rijd door naar het Zuidelijke havenhoofd. Daar kan ik op dit moment makkelijk parkeren. Ik rijd op het parkeer terrein tot zo dicht mogelijk op het havenhoofd. Het waait namelijk keihard hier.

Lekker wat foto’s gemaakt en daarna nog langs de visafslag gereden. Vroeger kon dit vanaf de boulevard maar nu niet meer. Op de terugweg langs de gekleurde huisjes van de Korbootstraat en de Kompasstraat gereden. Grappig altijd het is net Curaçao of Kopenhagen alleen dan als gewone straat en met een vuurtoren er bovenuit. In de Korbootstraat heeft mijn schoonzus gewoond. Ik den dat ze dit huis inmiddels wel heel graag had willen houden.

Via de Scheveningsweg en de Sportlaan weer naar huis gereden. Wel onder weg nog twee momentjes 1 grote kerstbal op een balkon op de Sportlaan en een snoeren feest bij Houtrust.

Morgen in de buurt is de dooie takken vastleggen. Alles ziet er momenteel zo triest uit enne het is ook zo weer donker. Het is nou eenmaal zo.