Heerlijk door de herfstduinen wandelen

Ondertussen zijn we aan de tweede ronde fit in 50 dagen begonnen. Ik heb besloten dat ik in de donkere maanden makkelijk twee maal per week kan. We gaan nu toch niet meer met Vriend!je wandelen in Hoek van Holland op woensdag avond. Dus lekker met de Cool coach op stap.

Gister een flink rondje Wilhelmina park en vandaag van Kijkduin naar Duindorp en terug. In de duinen kan onze kleine jongen ook lekker mee en hij vindt het heerlijk, In het begin een hoop plasjes en een hoop gesnuffel en ineens gaat hij heerlijk doorlopen. De topper.

Onder weg nog eventjes de vulkaan beklommen, een leuk uitkijk punt in de duinen. Je ziet daar de skyline van Den haag en Scheveningen. Ook Kijkduin en Hoek van Holland of eigenlijk de Maasvlakte maar dat is minder dan het uitzicht van Den Haag en Scheveningen.

In Duindorp staat een verkeersbord met witte en zwarte schapen. Maar het tieten bord is alleen zwart. Ik vind dit wel heel erg woke hoor. Ik wil eigenlijk ook een wit pas op tieten bord of was het nou pas op uitholling over dwars, ik weet het even niet. Ik was zo in de war van die witte en zwarte schapen.

Onderweg wel mooie herfst kleuren gezien en open gespatte asfalt puiten op de paden. Het was een lekker weertje voor een lekkere wandeling. Gister 5,3 km en vandaag ongeveer 6 km gelopen. Prima gaat het op dit moment. Die weegschaal kan ook weer rustig aan gaan doen.