Een wandeling door het Wilhelminapark

Vanmorgen eerst met de Fit in 50 dagen lekker door het Elsenburg park gelopen en een beetje gek gedaan op het parkeertrein van het enge bos. Wat daar allemaal gebeurd wil ik echt niet weten. Dit was een lekkere wandeling van ca. 1 uur en een kwartier en wat gedoe dan.

Tijdens de wandeling hoorde ik dat de zwemvijver van het Wilhelmina park leeggepompt is. Dat heb ik al is eerder gezien in de jaren 80 bij het Gemeente Museum van Den Haag, ik weet ff niet hoe het nu heet. Dat was wel een spektakel en later is daardoor de gehele vijver omhoog gekomen.

Deze vijver ligt lekker in eigen grond en is geen bak. Dus dat zal wel goed gaan. Om de blauw alg te voorkomen wordt deze vijver leeg gehaald. Dan wordt er een zooi troep van de bodem afgehaald en daar wordt ergens een berg van gemaakt en daar groeit dan van alles uit.

Wij hebben gewoon na do ochtend wandeling ons kleine honden vriendje opgehaald en hebben nog even een prachtig rondje door het park gelopen en even staan kijken bij de lege vijver. Wel een hoop vogels daar. En er zal best wat te knabbelen voor ze liggen daar in dat drijfzand. Het is een mooi gezicht.

De wandeling was wel lekker. Ik merkte wel dat ik een eind had gelopen hoor. pff ik ging het voelen.. je wordt ouder hahaha jaja echt. Ik heb vanmorgen gewoon lopen hollen pfff… volgende week op de weegschaal van de chef. Ik ben benieuwd.

Niet te vergeten die man met die roofvogel dat was wel even een snoepje om te zien. Geen idee wat voor kraai dit was maar hij luisterde echt heel goed en ook bij de auto hup zo zijn hok in.