Donker Delft met Iris

Een avondje fotograferen met mijn nieuwe vriendin Iris. Het is is wat anders. We zouden die dag eigenlijk ook met mijn oude buren gaan maar die heeft zoveel moeite om binnen een uur na zijn werk klaar te staan dat we maar met z’n tweeën gegaan.

Ik was al eerder met de gevoelsfotografie groep aan het fotograferen geweest in Delft. Dus we zijn wat dit aangaat niet helemaal op glad ijs beland. Delft is een mooie plaats om avond foto’s te maken vanwege de grachten en de oude winkelpanden, Ook overdag is het een leuke plaats om te fotograferen.

Doordat het deze week ook Halloween is is half Delft ervoor opgemaakt. We zijn hier op woensdagavond. Morgen moet ik de Halloween festiviteiten in de Reinkenstraat fotograferen. Dus was dit even leuk om te proberen. Ik moet zeggen dat de etalages er prachtig uitzagen, je zou je zo in een film kunnen wanen. Erg leuk.

We zijn ook nog langs de Oostpoort gelopen daar hebben we een soort wolken krans rondom de maan kunnen fotograferen dat was weer een leuke bijkomstigheid. Ik heb die avond een hele mooie foto gemaakt van de Oostpoort over het water. Dit is echt iets om een paar keer per jaar te gaan doen.

We spreken af om dit is als proef met een aantal mensen te gaan proberen uit de gevoelsfotografie groep te gaan proberen. We hebben een berichtje geplaatst en daar kwamen een paar reacties op dus we gaan volgende week weer.